вівторок, 11 квітня 2017 р.

Галицькі волонтери допомагають родинам атовців

Коли ми говоримо про волонтерів війни, то здебільшого спадає на думку, що вони займаються військовими на фронті, забезпечують їх усім необхідним на лінії вогню та піклуються про поранених, їхнє лікування та реабілітацію. Але так склалося, що волонтери тісно пов’язали свої життя не лишень із захисниками, а й з їхніми родинами. Тож, все більше і більше набирає обертів допомога родинам атовців.
Галицькі волонтери і тут не пасуть останніх. Найчастіше дружини звертаються за допомогою для дітей. Здебільшого це нестача в родини речей, іграшок, підгузків, тощо. Відтак, родинам атовців Дяківа Романа з Галича та Самойленка Сергія із с. Межигірці було підібрано речі, іграшки у загальному для сімох дітей.
Варто відмітити, що ці дві родини отримали кошти з обласного фонду на покращення житлових умов. Тож вчора при передачі волонтерської допомоги родині Самойленка, його дружина пані Оксана ділилася радісними новинами про можливість замінити вікна, двері та тішилася, що найстарша донька активно бере участь у ремонті кімнат.
На жаль, волонтерка, яка взяла на себе левову частку організації допомоги родині Самойленка, Наталя Медвідь не змогла особисто зустрітися з пані Оксаною, але ми їй передаємо найщирішу подяку від родин атовців.

Немає коментарів:

Дописати коментар