четвер, 16 лютого 2017 р.

Інженерно-саперному підрозділу УДА терміново потрібен міношукач!

Голими руками ворога не виженеш! У наших вояків постійно виникає потреба у спецобладнанні для успішного виконання бойових завдань. І волонтери УДА намагаються максимально забезпечити ці потреби.
Найгостріша на сьогодні потреба - професійний військовий міношукач вартістю 70 тис. гривень. Звертаємося до усіх небайдужих до рідної землі допомогти з придбанням цього вкрай важливого на сьогодні приладу! Зараз є нагальна проблема з розмінуванням чималих територій. Тож просимо допомогти, заради збереження життів наших саперів, вояків УДА та ЗСУ, які клаптик за клаптиком очищують українську землю. Без спеціального обладнання просуватися вперед надто важко та на вигоду ворогу.
Коментар командира інженерно-саперної роти Максима Швеця (др. Покутяка): "Бойова група саперів підрозділу ІСС 5-го ОБат УДА виконує завдання по інженерній розвідці, гуманітарному розмінуванні та зведенні фортифікаційних споруд. Для ефективного виконання бойових завдань та забезпечення максимальної безпеки особового складу під час виконання службових обов'язків сапери потребують професійного військового міношукача, що дозволить зменшити відсоток ризику для здоров'я та життя добровольців у безпосередньому контакті з ворогом, а також дасть можливість дієво допомагати цивільному населенню на звільнених та прифронтових територіях, забезпечуючи безпеку життєдіяльності громадян, регулярно очищуючи житлові квартали, прибудинкові території та інші об'єкти приватного та публічного простору від вибухонебезпечних предметів."
- - - - - - - -
На сьогодні зібрано 21812 грн. Ця сума складається з таких пожертв:
17252 грн. - Більшівцівська ОТГ Галицького району
1000 грн. - воїн ОУН-УПА з Бурштина п. Роман Німий
300 грн. - п. Василь (м. Бурштин)
500 грн. - ПП Михайлик Микола
2160 грн. - Оксана Косар
600 грн. - колектив ДНЗ с. Тустань Галицького району.
- - - - - - - -
Кошти на міношукач можна перераховувати на рахунок № 26008052521176 ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" (ЄДРПОУ 14360570, код банку 336677) або безпосередньо передавати волонтерам за адресою Івано-Франківськ, Площа Ринок, 14 (3 пов.), Волонтерський підрозділ УДА Прикарпатя.
Разом переможемо!

Немає коментарів:

Дописати коментар