понеділок, 22 лютого 2016 р.

В Івано-Франківську відкрили пам’ятну дошку Дмитру Ломею

Сьогодні, 22.02.2016, в річницю загибелі Дмитра Ломея (друга "Лома") на фасаді школи №12 м. Івано-Франківська, в якій він навчався, відкрили меморіальну дошку. 


Це вже четверта пам'ятна дошка на фасаді цієї ЗОШ, "сподіваємось остання" - сказала у своєму виступі директор школи. Також тут викладає фізику вчитель Чайківський, який рік відслужив в зоні АТО, тому про війну діти можуть дізнаватися з перших вуст.
Меморіальну дошку відкрила дружина друга "Лома" Надя Ломей, яка попри хворобливий стан приїхала з села Цуцилів на вшанування.


 Після освячення виступив міський голова, який повідомив, що заходи з вшанування Героїв будуть продовжуватися. Руслан Марцінків розповів, що це вже 14 анотаційна дошка, встановлена бійцям АТО. А незабаром буде відкриття ще однієї – на фасаді ЗОШ №5 відкриють пам’ятну дошку Григорію Семанишину («Семену»).
Координатор Національного руху ДІЯ на Івано-Франківщині Тарас Шнайдер за дорученням бойових побратимів та комбата 5 батальйону УДА Чорного подякував ініціаторам та всім, хто прийшов вшанувати друга "Лома". Також висловив сподівання, що ми зможемо побудувати нову Україну, за яку боровся Дмитро та його побратими, країну, з якої не виїжджатиме молодь, в якій не буде місця корупції, розкраданню бюджету та кримінальному безкраю. Мусимо побудувати, бо "Герої дивляться на нас з Небес".
Завершився захід виконанням гімну України.

Немає коментарів:

Дописати коментар