пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Армія SOS Мурсія організувала нашим воїнам реабілітацію у Іспанії

Нарешті!
Три місяці обговорень, планувань, сотні телефонних дзвінків,пошуки людей, які можуть чимось допомогти. І чекання....
Нарешті троє хлопців уже на місці. Скидають фотки, де вони усміхнені і такі гарні. Якби не бачила їх рентгенів, ніколи б не повірила що вони поїхали в Іспанію зовсім не розважатись :-)
Сподіваюсь, решта хлопців наступного тижня так само щасливо потраплять до Мурсії. І всі вони повернуться додому здоровими!
Величезне дякую всім добрим людям, які допомогли організувати поїздку наших бійців на реабілітацію та підтримали фінансово. В першу чергу подяка волонтерам Армія SOS Murcia España та Andriy Stefanko. Зараз на них величезна відповідальність і багато роботи.

З сайту http://armysos.org.ua/:
"Волонтери “Армія SOS” Мурсія організували приїзд до міста Мурсії чотирьох наших воїнів - воїнів світла, мужніх захисників нашого з Вами спільного дому, захисників могил наших предків, захисників кращого майбутнього наших дітей, нашої нації! Ще двоє патріотів приїдуть через пару днів і приєднаються до уже прибулих. Волонтери “Армія SOS” Мурсія беруть їх під свою опіку на час перебування на території Іспанії.
Захисники нашої держави приїхали підлікувати свої бойові поранення, пройти обстеження в клініках і по можливості - лікування та реабілітацію.
Волонтери “Армія SOS”  та Асоціація “Нове покоління”  знайшли для них помешкання в “Lo Pagan”, а Асоціація Українців Мадриду “Con Ucrania” допомогла оплатити житло на місяць (час перебування наших хлопців в Іспанії). Але окрім проживання їм потрібно харчуватися, переміщатися до лікарень і т.п.
Отож велике прохання до всієї великої громади, що проживає у Мурсії та за її межами - не будьте байдужі! Адже по великому рахунку це наша спільна біда, а всяку біду легше подолати РАЗОМ!"







Немає коментарів:

Дописати коментар